Smarte funksjoner gjør det enkelt å jobbe med beitepusser og kantslått fra Duun

Publisert: 3. juli 2024

Når det kommer til å vedlikeholde områder langs veier og i beiteområder, er det avgjørende å ha pålitelig utstyr som tåler utfordringene som kan oppstå. Med Duuns beitepussere og kantslått får du ikke bare pålitelig ytelse, men også smarte funksjoner som gjør jobben mer effektiv og sikker.

Daglig leder i Kulstad Maskin, Morten Kulstad gir oss sine beste tips ved bruk av beitepusser og kantslått.

Morten Kulstad er en svært erfaren fagmann som har jobbet tett med Duun i mange år. Han er maskinentreprenør, og har i flere år både operert og solgt maskiner til landbruk og vedlikehold.

-Det er greit å ha den praktiske erfaringen når kunder kommer og lurer på hvilke maskiner og utstyr de skal velge, forteller Morten.

At han selv har jobbet mye med kanslått og beitepusser gir han en unik kompetanse og kunnskap om temaet.

Hekting kommer garantert til å skje – vær forberedt

Morten Kulstad understreker at en av de mest avgjørende funksjonene du trenger på en beitepusser og kantslått, er hvordan sikkerheten ivaretas og utløses ved hekting, han forklarer:

-Det er ikke et spørsmål om du vil hekte, men når det vil skje, sier Morten.

Derfor har Duun implementert smarte sikkerhetsfunksjoner som sikrer maskinen og forebygger skader når hekting oppstår. Med ekstra sikringer og en bakovervendt bevegelse som løfter maskinen, minimeres risikoen for skader på utstyret, noe som gjør arbeidet mer sømløst og effektivt.

Aldri mer rydding av stein og grus i veien

En av de kanskje kjedeligste og mest tidkrevende oppgavene som må gjennomføres etter ferdig arbeid, er opprydding av steinsprut ut i veibanen.

Morten Kulstad sier at man enkelt kan minimere steinsprut og rot hvis man bruker en rotor som jobber i riktig retning:

-Vi er pålagt å rydde veibanen når vi klipper kanter langs veien. Duun sine beitepussere er utstyrt med rotorer som roterer i kjøreretningen, noe som reduserer steinsprut og forhindrer at steiner spres i uønskede retninger. I tillegg til dette kommer ekstra sprutskjold, kjettinger og gummimatter som bidrar til å redusere spruten fra maskinen og sikre en mer skånsom behandling av området.

Flere kniver gir en mer skånsom behandling av området du jobber med

En annen viktig faktor for effektivitet og sikkerhet er valget av kniver. Med en rotor som har flere og lettere kniver, reduseres risikoen for skader og skader på omgivelsene. Morten Kulstad utdyper:

-Lettere kniver vil ikke kaste steiner like langt som tyngre kniver, noe som reduserer potensielle skader og sikrer en mer skånsom behandling av området.

Jobb effektivt med smarte kombinasjoner av maskiner

For å sikre deg en vinnerkombo som gjør arbeidet lett og effektivt, tipser Morten Kulstad om å bruke flere maskiner samtidig:

-Sett beitepusser fra Duun bak på traktoren, og rekkverksklipper fra Kulstad Maskin AS i front på traktoren, så får du en uslåelig kombinasjon. Da får du en traktor som er i arbeid hele tiden, “front and back”.

Du sparer vanvittig mye tid, og dette vil utgjøre mye på antall timer som maskinen er i arbeid, kontra hvis du bare bruker én av maskinene om gangen.

Våre produkter fra Duun Industrier:

Barbieri

Duun BPA

Bakmontert beitepusser på arm ideell for klipping langs kanter, grøfter og vei .

Energreen Robofifti

Duun BP

Bakmonterte beitepusser konstruert i høgfast stålkvalitet i skrog, vals og rotor. 

Duun BPK

Duun BPK

Kombimontert beitepusser, som kan brukes i front og trekkes etter traktor.

Rekkverksklippere fra Energreen:

Energreen Raiber Transformer 840

Raiber Transformer 840 rekkverksklipper

Hydraulisk klipper drevet av traktorens PTO, designet for 1000 o/min, med mulighet for 540 o/min på bestilling. Den monteres enkelt på traktorens tre-punkt eller brøyteplate og kan brukes foran, bak, samt på høyre og venstre side.

Energreen Robofifti

Raiber Discovery 840 rekkverksklipper

 Hydraulisk rekkverksklipper, ideell for Energreen ILF og Unimog kjøretøy. Den robuste rør-rammen monteres med brøyteplate. Utstyrt med to armer, klipper den på begge sider av autovern eller gjerde opptil 170 cm høyde, samt under hindringer.

Kontakt oss

Har du spørsmål om hvordan Duuns beitepussere og kantslått kan gjøre vedlikeholdsarbeidet enklere og mer effektivt for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi hjelper deg gjerne med å finne de beste løsningene for dine behov.

Maskiner

Alpetraktor

Transporter

Redskapsbærer

Flishugger

Merker

Reform

Gandini Meccanica

Veivedlikeholdsmaskiner

Fjernstyrte maskiner

Selvgående maskiner

Rekkverksklipper

Beitepusser

Traktorredskap

Hjullasterredskap

Merker

Barbieri

Energreen

Duun

Drivex

Hinnagårds Mekaniska - AX

Tilhengere

Varehenger

Maskinhenger

Tipphenger

Biltransporter

Skaphenger

Hestehenger

Snøscooter-henger

Båthenger

MC-henger

Merker

Brian James

Debon

Cheval Liberté

Tilhengernor

4P

Svela

Delekataloger

Energreen

Duun Industrier

Reform

Gandini Meccanica

Personvernerklæring

 

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

 

4. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

 

5. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

 

6. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Pristilbud - Barbieri eRot 70 evo

Navn(Påkrevd)
Eventuelle tilbehør du ønsker inkludert i tilbudet