Revolusjoner vedlikeholdet av uteområde med den fjernstyrte klipperen Barbieri eRot 70evo.

En miljøvennlig løsning for landskapspleie, som kombinerer kraft med presisjon og fleksibilitet.

En fremtid for bærekraftig landskapsvedlikehold!

En fremtid for bærekraftig landskaps-vedlikehold!

I en tid der bærekraftighet og teknologisk innovasjon står høyt på agendaen, lanserer Kulstad Maskin Barbieri eRot 70 evo. En banebrytende fjernstyrt gras/krattklipper designet for å revolusjonere vedlikeholdet av uteområder året rundt.

Denne elektriske robotgressklipperen representerer en miljøvennlig løsning for landskapspleie, og kombinerer kraft med presisjon og fleksibilitet.

Kraftig og miljøvennlig fjernstyrt klipper

Med sin batteripakke på 48V-200A-10kW sikrer eRot 70 evo opptil 5 timers driftstid, og tilbyr et bærekraftig alternativ til rådende vedlikeholds metoder.

Med et marktrykk på kun 137 g/cm², er den en skånsom, men effektiv løsning for vedlikehold av varierte landskapstyper. 

70 cm klippebredde

3-5 timers arbeidstid

Opp til 45 grader helning

marktrykk på kun 137 g/cm²

Med en klippebredde på 70 cm navigerer den enkelt gjennom trange områder.

Tilpasningsdyktig med tilbehør

eRot 70 evo tilbyr et bredt utvalg av tilbehør som kantklipper, flextrimmer og snøskjær, noe som gir stor fleksibilitet for ulike vedlikeholdsoppgaver.

Maskinens tilpasningsevne håndterer alt fra vedlikehold av grøntområder til tett kratt med høy standard.

Flextrimmer-tillegget øker klippebredden til 110 cm, forbedrer fleksibiliteten og effektiviserer dekningen av store områder. Dette gjør eRot 70 evo ideell for varierte vedlikeholdsoppgaver.

Kantklipper

Flextrimmer

Snøskjær

Tilbehør som kantklipper, flextrimmer og snøskjær sørger for at maskinen kan håndtere alt fra vedlikehold av delikate grøntområder til tett kratt og snømåking.

GPS og RTK gir eRot 70 evo presisjonslokalisering for nøyaktig klipping, selv i utfordrende områder

Ta kontakt for å få et tilbud

Er du klar til å ta vedlikeholdet av ditt uteområde til neste nivå? Kontakt oss i dag for mer informasjon og et uforpliktende tilbud på Barbieri eRot 70evo.

Maskiner

Alpetraktor

Transporter

Redskapsbærer

Flishugger

Merker

Reform

Gandini Meccanica

Veivedlikeholdsmaskiner

Fjernstyrte maskiner

Selvgående maskiner

Rekkverksklipper

Beitepusser

Traktorredskap

Hjullasterredskap

Merker

Barbieri

Energreen

Duun

Drivex

Hinnagårds Mekaniska - AX

Tilhengere

Varehenger

Maskinhenger

Tipphenger

Biltransporter

Skaphenger

Hestehenger

Snøscooter-henger

Båthenger

MC-henger

Merker

Brian James

Debon

Cheval Liberté

Tilhengernor

4P

Svela

Delekataloger

Energreen

Duun Industrier

Reform

Gandini Meccanica

Personvernerklæring

 

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

 

4. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

 

5. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

 

6. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Pristilbud - Barbieri eRot 70 evo

Navn(Påkrevd)
Eventuelle tilbehør du ønsker inkludert i tilbudet