Elektrisk og fjernstyrt klipper

Barbieri eRot 70 evo

Barbieri eRot 70 Evo er en effektiv og miljøvennlig helelektrisk klipper som håndterer tett kratt og høyt gress i utfordrende terreng. Den fjernstyrte klipperen klarer opptil 45 graders helling, har en klippebredde på 70 cm, og en justerbar klippehøyde på 30 til 150 mm.

Lang driftstid, minimale miljøpåvirkninger

Med en kraftig 48V-200A-10kW batteripakke, leverer eRot 70 Evo opptil 5 timers kontinuerlig driftstid. Denne langvarige ytelsen, kombinert med et lavt marktrykk på kun 137 g/cm², gjør klipperen til et ideelt valg for miljøbevisste brukere som ønsker å redusere sitt karbonavtrykk uten å ofre effektivitet.

Spesifikasjoner

 • Arbeidstid fra 3 til 5 timer (avhengig av arbeidsforholdene) 6 timers ladetid, med 2-fase STD-lader.
 • Klippebredde 70 cm
 • Opp til 45 grader helning
 • Justerbar klippehøyde fra 30 til 150 mm
 • Cruisekontroll med fem hastighetsinstillinger
 • Lavt marktrykk og lite jordpåvirkning
 • Integrert Servo Drive system
 • Løftekroker for transport
 • Minimalt vedlikeholdsbehov
 • Robust og kraftig for tett kratt og høyt gress
 • Styring via app for justering av hastighet og arbeidsområde
 • Tilbehør inkluderer kantklipper, flextrimmer, og snøskjær
 • Tilleggsutstyr: GPS og RTK-teknologi for presisjonslokalisering

Tilbehør og tilleggsutstyr

Kantklipper
Flextrimmer
Snøskjær
GPS
RTK-teknologi

Utvidet Fleksibilitet med tilbehør

eRot 70 evo utmerker seg med sitt brede spekter av tilbehør, inkludert kantklipper, flextrimmer og snøskjær, noe som gir den unik fleksibilitet for ulike vedlikeholdsoppgaver.  Flextrimmer-tillegget øker klippebredden til 110 cm, noe som ytterligere forsterker klipperens effektivitet over større områder.

Tilleggsutstyr: Presisjonslokalisering med GPS og RTK-teknologi

Integrert Servo Drive system og GPS gir et alt-i- ett system, fullt betjent fra fjernkontrollen uten noen andre tilleggsenheter. 

RTK (Real-Time Kinematic) teknologien forsterker eRot 70 evos posisjon som en ledende løsning for presisjonsvedlikehold av landskap. Denne avanserte posisjoneringsteknologien gir millimeterpresis lokalisering, noe som er essensielt for nøyaktig klipping rundt hindringer og langs definerte kanter. RTK-systemet tillater også opptak for fremtidige gjenbruk av arbeidsstedet med mulighet for å gjenta operasjonen et uendelig antall ganger. 

Maskiner

Alpetraktor

Transporter

Redskapsbærer

Flishugger

Merker

Reform

Gandini Meccanica

Veivedlikeholdsmaskiner

Fjernstyrte maskiner

Selvgående maskiner

Rekkverksklipper

Beitepusser

Traktorredskap

Hjullasterredskap

Merker

Barbieri

Energreen

Duun

Drivex

Hinnagårds Mekaniska - AX

Tilhengere

Varehenger

Maskinhenger

Tipphenger

Biltransporter

Skaphenger

Hestehenger

Snøscooter-henger

Båthenger

MC-henger

Merker

Brian James

Debon

Cheval Liberté

Tilhengernor

4P

Svela

Delekataloger

Energreen

Duun Industrier

Reform

Gandini Meccanica

Personvernerklæring

 

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

 

4. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

 

5. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

 

6. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Pristilbud - Barbieri eRot 70 evo

Navn(Påkrevd)
Eventuelle tilbehør du ønsker inkludert i tilbudet