Energreen Alpha

Energreen Alpha er den ultimate kanklipperen for den som ønsker stor rekkevidde godt innenfor lovlig aksellast. Dette er videreutviklingen av Energreen ILF S 1500. 

Dette er en maskin som er konstruert med kantslått som mål fra begynnelsen av. Her er førerkomfort, oversikt, rekkevidde, aksellast, kort sagt alt optimert for størst mulig effektivitet og en mest mulig komfortabel og ikke minst sikker arbeidsplass.
Montering av krana mellom akslene gir en veldig stabil maskin og vektfordelingen er slik at den fortsatt er veldig stabil med fullt utlegg på krana.
Et annet viktig poeng er drivstofføkonomi og CO2-utslipp. Med dagens drivstoffpriser og fokus på miljø er det ganske åpenbart at en maskin med en motor gir bedre resultater i så måte enn en løsning med to motorer.

Vekt

13 800 kg

Effekt

173 Hk

Styringsmodus

4-hjulsstyring

Motor

John Deere 4.5 4045 Cl

Brennstoff

Diesel

Tankstørrelse

245 l

Spesifikasjoner

 • Svingbar hytte, 90 grader4-hjulsstyring
 • 4-hjulstrekk og sperrer på diffrensialer
 • John Deere motor på 173 hk
 • Hydrostatdrift, to gir 0-40 km/t
 • Sauer Danfoss hydraulikk med LS-system
 • Rekkevidde 10m
 • Vifte bak for å blåse gress av veien
 • Hytte med klimaanlegg / luftsete
 • Hammerglass sikkerhetsruter
 • Godt med arbeidslys
 • Rotorlamper
 • DAB-radio
 • Takvindu med visker
 • Vindusvisker høyre side
 • Cruisecontrol
 • Ryggekamera
 • Elektronisk justering av oljemengde uavhengig av motorturtall til klippeghode
 • S.P.P. -Elektronisk system som gjør at krana følger terrenget
 • Sentralsmøring
 • Rotataor til klippehode, kan klippe i begge retninger
 • Sperrepanel bak
 • Hurtigkoblinger på hydraulikkslanger og klippehode
 • Overgangsadapter for bruk av Slagkraft eller andre kjettingslagere som slagkraft, hinnagårds osv
 • Fronthydraulikk
 • Front PTO

Energreen startet utviklingen av sine selvgående maskiner for over 40 år siden. I begynnelsen var fokuset å slå langs kantene av de mange kanalene der de er lokalisert i Nord-Italia. Etter hvert ble maskinene tilpasset arbeid langs veg, vedlikehold av grøntområder og de siste årene vedlikehold langs jernbane. Dette har resultert i 6 ulike modeller med fokus på anvendelighet, arbeidskapasitet og førermiljø.

Maskiner

Alpetraktor

Transporter

Redskapsbærer

Flishugger

Merker

Reform

Gandini Meccanica

Veivedlikeholdsmaskiner

Fjernstyrte maskiner

Selvgående maskiner

Rekkverksklipper

Beitepusser

Traktorredskap

Hjullasterredskap

Merker

Barbieri

Energreen

Duun

Drivex

Hinnagårds Mekaniska - AX

Tilhengere

Varehenger

Maskinhenger

Tipphenger

Biltransporter

Skaphenger

Hestehenger

Snøscooter-henger

Båthenger

MC-henger

Merker

Brian James

Debon

Cheval Liberté

Tilhengernor

4P

Svela

Delekataloger

Energreen

Duun Industrier

Reform

Gandini Meccanica

Personvernerklæring

 

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

 

4. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

 

5. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

 

6. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Pristilbud - Barbieri eRot 70 evo

Navn(Påkrevd)
Eventuelle tilbehør du ønsker inkludert i tilbudet