Muli T10X

Muli T10 X (Hybridshift) er den profesjonelle transporteren for gårdbrukere og entreprenører som er laget med tanke på komfort og brukervennlighet. Transporteren kan leveres med en rekke ulike tilvalg slik som feieutstyr, kantklippingsutstyr, lessevogner, inntil 9 meter kran montert bak hytte og 3-veis tipp.

T10X Hybridshift er utviklet slik at du kan velge mellom normal giring ved høy fart og trinnløs transmisjon i lav fart. Reform HybridShift-girkassen gjør det nå mulig å kombinere fordelene med en hydrostatisk drift i arbeidsmodus og en mekanisk drift i veimodus uten å ofre noe.

Begge modellene leveres med 50km/t som standard, men kan velges bort ved ønske. En rekke forskjellige hydraulikk kombinasjoner med forskjellige størrelser pumper og trykk kan leveres. For rask og enkel til- og frakobling av hydraulikkslangene til frontredskaper, kan en multi-hydraulisk kopling monteres. 

REFORM Assistance System (RAS)
Kjøretøyer blir stadig mer komplekse i funksjonalitet og drift. Men for å sikre at operatøren er i stand til å opprettholde oversikt og fullt ut konsentrere seg om arbeidet, støttes han av den spesialutviklede REFORM Assistance System (RAS).

Med Reforms eget HCS – Hydropneumatisk fjæring med enkelthjul fjæring på forakselen med automatisk nivåregulering som standard, kan fjæringen brukes til å heve eller senke kjøretøyet ved å trykke på en knapp for å forenkle bytte av utstyr.

 

Vekt

3 480 – 3 600 kg

Motor

VM R754 EU6 / Utslippsklasse 5

Brennstoff

Diesel

Sylindervolum

2 970 l

Styresystem

Frontstyring (4-hjulsstyring tilleggsvalg)

Spesifikasjoner

  • Aircondition
  • Bakrutepusser
  • Elektronisk hydraulikk
  • Fjærende framaksel
  • Fjørende hytte
  • Hurtiggir
  • Passasjersete

Reform er et innovativt familieeid selskap med avdeling Reform-Werke i Wels Østerrike, Agromont AG i Hünenberg Sveits og Kiefer GmbH i Dorfen Tyskland.  Selskapet utvikler og produserer spesialtilpassede maskiner for helsårsbruk innenfor landbruk og kommunalsektoren. Vellykkede Reform-produkter inkluderer transportører Muli og Boki, samt redskapsbærerne Metrac og Mounty.

Maskiner

Alpetraktor

Transporter

Redskapsbærer

Flishugger

Merker

Reform

Gandini Meccanica

Veivedlikeholdsmaskiner

Fjernstyrte maskiner

Selvgående maskiner

Rekkverksklipper

Beitepusser

Traktorredskap

Hjullasterredskap

Merker

Energreen

Duun

Drivex

Hinnagårds Mekaniska - AX

Stark

Tilhengere

Varehenger

Maskinhenger

Tipphenger

Biltransporter

Skaphenger

Hestehenger

Snøscooter-henger

Båthenger

MC-henger

Merker

Brian James

Debon

Cheval Liberté

Tilhengernor

4P

Svela

Delekataloger

Energreen

Duun Industrier

Reform

Gandini Meccanica